I The Holiday Express må du redde julen

Kom i julestemning med sjarmerende modelltogspill.

Dovetail Games

I gode, gamle dager var det én julegave som hadde litt høyere status enn de aller fleste: Modelltogsett – helst fra Märklin. Hvis man var så heldig å få et slikt, ble julestua umiddelbart forvandlet til en togbane, og ofte var fedrene de ivrigste byggerne.

Julestemning fra gamle dager

The Holiday Express er et frittstående spill fra skaperne av Train Simulator 2014. Her får vi besøke en erketypisk amerikans stue fra førti/femtitallet, natten til første juledag. En vinterstorm har skapt kaos i julepynten, og nå er det opp til deg å frakte alt på plass igjen ved hjelp av et modelltog.

Utviklerne skryter av realistiske modeller og et kontrollsystem som passer for alle aldre. Spillet har fem forskjellige oppdrag som må utføres for at julen skal reddes.

Selv om The Holiday Express spilles uavhengig av Train Simulator 2014 kan de som eier den «skikkelige» simulatoren bruke alle togene sine i The Holiday Express, i tillegg til de som følger med spillet. The Holiday Express kan kjøpes på Steam.

Om du er hektet på tog kan du forresten glede deg over at skaperne av togserien Trainz, har lykkes i å skaffe budsjett til å lage en «nestegenerasjons togsimulator» ved hjelp av folkefinansiering. Er du mer interessert i å legge skinner kan muligens et annet folkefinansiert spill, nemlig Railroad Tycoon-aktige Train Fever, være av interesse.

Siste fra forsiden