Indiefavoritt i ny ham

Plattformspillet Treasure Adventure Game gjenfødes i år.

Det enkle plattformspillet Treasure Adventure Game ble overraskende populært da det dukket opp for et par år siden. Spillet vant også flere indie-priser, og nettbutikken GOG var så imponert over spillet at de la det ut på nettstedet sitt selv om det er gratis.

I år får vi et gjensyn med spillet. Utviklerne jobber nemlig med en ny versjon, som har fått navnet Treasure Adventure World. Denne versjonen bruker en ny og bedre motor som sikrer glattere spillflyt, og bytter ut forgjengerens enkle retrografikk med håndtegnet HD-kunst. Ny musikk loves også.

De som kjenner originalen ut og inn kan glede seg til nye skatter og andre gjenstander, nytt utstyr og forbedringer med flere av gåtene. Dessuten skal spillet skilte med bedre kunstig intelligens og mer intense hovedkamper. Handlingen skal også ha fått seg noen forbedringer, og spillet vil nå ha flere mulige avslutninger.

I motsetning til originalspillet vil Treasure Adventure World koste penger. Det ser også ut til å komme til flere plattformer, men utviklerne har ikke gått i detalj om hvilke. Du kan følge utviklingen på spillets nettsted, og spillets annonseringstrailer finner du under artikkelen.

Les også: Disse indie-spillene bør du prøve
Les også: Sniktitt: De norske indie-spillene

Siste fra forsiden