Ingen Metro: Last Light til Wii U

Utgiveren vil fokusere på andre plattformer.

Under fjorårets E3-presentasjon, hvor Nintendo stolt viste frem den kommende stuekonsollen Wii U, var Metro: Last Light et av spillene som ble fremhevet som kommende tittel på denne konsollen.

Nå kan det se ut til at Wii U-utgaven av spillet ikke blir noe av.

Fokus på gammel kunnskap

I et intervju med Digital Spy (via Eurogamer) forteller merkeansvarlig hos THQ, Mark Madsen, at spillet ikke lenger er under utvikling til Wii U.

Han fremhever at en fremtidig Nintendo-versjon av spillet på ingen måte er utelukket, men at det i så fall vil skje en god stund etter lanseringen til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 tidlig neste år.

Årsaken til dette skal ifølge Madsen være at utviklerstudioet, 4A Games, for tiden ønsker å fokusere på de plattformene de faktisk er god kjent med og at de fremdeles er for usikre på hvordan de best kan utnytte Wii U.

Metro: Last Light er oppfølgeren til kultklassikeren Metro 2033. I år 2034 har en apokalyptisk katastrofe rammet jorden, og mutanter herjer Moskvas undergrunn. Menneskeheten må nå kjempe for å få kontroll over et dommedagsvåpen som kan utslette alt liv.

Spillet lover å servere en solid porsjon skrekk og gru, og spilleren må utnytte alt han kommer over som våpen mot de olme beistene.

Opprinnelig skulle Metro: Last Light ha blitt lansert i løpet av 2012, men tidligere i vinter ble det klart at spillet først kommer til neste år.

Les også: Anmeldelsen av Metro: 2033 Les også: THQ lover å levere 2014-spillene

Siste fra forsiden