Konkurranse

Julekalender 2011 – luke 11

Sjekk hva som er dagens premie.

Hver dag frem til julaften deler vi ut en ny premie her på Gamer.no, og det er kun én vinner daglig. Vi skal ikke røpe for mye av hva som skjuler seg i lukene fremover, men både spill, spillutstyr, gavekort og maskinvare står i kø for å bli delt ut de kommende ukene.

Kunst, skyting og samarbeid

På den ellevte dagen i desember har vi tre PlayStation 3-spill, nemlig Ratchet & Clank All 4 One, ICO & Shadow of the Colossus Classics HD og Resistance 3.

Shadow of the Colussus.
Resistance 3.
Ratchet & Clank All 4 One.

ICO & Shadows of the Colossus-pakka inneholder to av de mest kritikerroste og elskede spillene til PlayStation 2, i nyoppussede utgaver. I følge vår anmelder er denne pakken et kroneksempel på hvor kunstneriske og kreative spill kan være.

Skytespillet Resistance 3 lar oss igjen reise tilbake tid, til et tenkt scenario der romvesener har tatt over planeten vår. Du møter en ny helt, som med kreative våpen slåss for motstandsbevegelsen mot de motbydelige Chimera-beistene.

I Ratchet & Clank All 4 One får vi et gjensyn med det gode, gamle radarparet. Denne gangen må de samarbeidet med gamle rivaler for å redde galaksen. For første gang i serien får vi en samarbeidsmodus for fire spillere.

Slik deltar du

For å bli med i trekningen om disse tre PlayStation 3-spillene må du svare korrekt to spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 12. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden