Konkurranse

Julekalender 2011 – luke 20

Sjekk hva du kan vinne i dagens luke.

Hver dag frem til julaften vil vi dele ut en ny premie, og det er kun én vinner daglig. Vi skal ikke røpe for mye av hva som kommer, men både spill, spillutstyr, gavekort og maskinvare står i kø for å bli delt ut de kommende ukene.

Skyting, skyting og action

Battlefield 3.
Dragon Age II.
Crysis 2.

Det er bare fire dager til jul i det vi presenterer en fin actionpakke fra Electronic Arts bestående av Battlefield 3, Dragon Age II og Crysis 2.

Battlefield 3 er et svært underholdende, halvrealistisk krigsspill med enspillerdel, samarbeidsmodus og en populær flerspiller for opptil 64 spillere samtidig. Flerspilleren er spillets bærebjelke, med en imponerende grad finpuss og detaljer man sjeldent ser. Det hele både ser og høres fantastisk ut også.

Dragon Age 2 er oppfølger til det kritikerroste rollespillet fra Bioware. Her vanker det en ny helt og et nytt land å utforske, og spillet har blitt noe mer actionorientert siden sist. Historien er bunnsolid og spennende, og med et flott klassesystem og talenttre.

Crysis 2 er et morsomt førsteperson skytespill der du skal redde New York fra invaderende romvesener. Spillet har en blendende grafikk, godt lydbilde og god skytefølelse og fysikk. En interessant flerspiller med klassiske moduser får vi også.

Slik deltar du i trekningen

Alle spillene kan vinnes til valgfrie plattformer, altså PC, Xbox 360 eller PlayStation 3. For å bli med i trekningen må du svare korrekt på disse spørsmålene:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere en gang i uka. Vinnerne av denne luka kåres 27. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden