Konkurranse

Julekalender 2011 – luke 22

Sjekk hva du kan vinne i dagens luke.

Hver dag frem til julaften vil vi dele ut en ny premie, og det er kun én vinner daglig. Vi skal ikke røpe for mye av hva som kommer, men både spill, spillutstyr, gavekort og maskinvare står i kø for å bli delt ut de kommende ukene.

Massive Gears of War 3: Epic Edition.
En helt vanlig dag på jobben.

I dag kan vi friste med Gears of War 3: Epic Edition, et unikt skin til Xbox 360-konsollen, ett års gratis Xbox Live Gold-abonnement og 2100 Microsoft-poeng du kan betale med på Xbox Live.

Dette er det tredje actionspillet i serien om kraftpluggen Marcus Fenix og vennene hans, og vår anmelder Lasse Lervik var særdeles fornøyd da han anmeldte spillet til karakter 9 av 10 i høst, og konkluderte med at dette er seriens definitive høydepunkt.

Gears of War 3: Epic Edition inneholder følgende:

  • Hele Gears of War 3 Limited Edition. Her får du selve spillet, tjenestemedaljen faren til Marcus Fenix fikk for å utvikle Hammer of Dawn-våpenet, et flagg med motivet til COG-troppene, en eksklusiv Adam Fenix-figur til bruk i flerspillerdelen og en bunke dokumenter relatert til spillets innhold
  • En nesten to kilo tung og 27 centimeter høy figur av Marcus Fenix
  • «The Art and Design of Gears of War» av Tom Bissell. En bok som gir et innblikk i utviklingen av den kritikerroste serien, gjennom intervjuer med utviklerne, bilder og skisser fra utviklingen
  • «Infected Omen Weapon Pack», som er et splitter nytt og valgfritt utseende til fem av spillets viktigste våpen

For å bli med i trekningen om denne pakken må du svare korrekt på disse spørsmålene:

Lykke til! Vinneren av denne luka trekkes tirsdag 27. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:


Siste fra forsiden