Konkurranse

Julekalender 2011 – luke 4

Ny luke, nye vinnersjanser.

Hver dag frem til julaften deler vi ut en ny premie her på Gamer.no, og det er kun én vinner daglig. Vi skal ikke røpe for mye av hva som skjuler seg i lukene fremover, men både spill, spillutstyr, gavekort og maskinvare står i kø for å bli delt ut de kommende ukene.

To herlige actionspill

Batman: Arkham City Steelbook Edition.
Lord of the Rings: War in the North.

Dagens luke består av to knallspill fra Warner Games: Batman: Arkham City og Lord of the Rings: War in the North. Begge har fått særdeles god mottagelse av anmelderne her på Gamer.no.

I Batman: Arkham City har skurkene tatt såpass overhånd at de må holdes fanget i et eget distrikt i sentrum, og i rollen som Batman må som vanlig dele ut rettferdighet. Produksjonsverdiene fra strålende Arkham Asylum er videreført og kombineres med en fantastisk blanding av sideoppdrag og en levende verden som få kan skilte med.

Vi har fått tak i en spesiell «Steelbook Edition» av Batman-spillet. I tillegg til spilldisken får man animasjonsfilmen Batman: Under The Red Hood , et bonusbrett kalt «Joker Carnival» og en ny Batman-drakt kalt «1970 Batsuit», som kan låses opp inne i spillet. Alt sammen er pakket inn i en stilig metallboks.

Lord of the Rings: War in the North foregår i de nordlige områdene av Midgard, og har i følge vår anmelder alt som skal til for å skape et glimrende actionspill. Det har et enkelt kampsystem, et glimrende rollespillsystem og det har mer utstyr og våpen enn du har plass til i inventaret. Spillet er også skreddersydd for å nytes sammen med andre.

Bli med i trekningen

Batman: Arkham City Steelbook Edition og Lord of the Rings: War in the North deles ut til PlayStation 3 eller Xbox 360, vinneren velger selv. For å delta i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 5. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden