Konkurranse

Julekalender 2012 – luke 10

Se hva som gjemmer seg bak dagens luke.

Julekalenderen har lang tradisjon både hos oss og i Tek.no-nettverket forøvrig. Helt siden desember 2003 har Gamer.no gitt leserne mulighet til å vinne kule premier fra 1. desember og frem til selve Julaften, og vi gjør selvsagt intet unntak i år.

Massivt og dynamisk onlinespill

Alt innholdet i Guild Wars 2: Collector's Edition.
Skjermbilde fra Guild Wars 2.

Til dagens luke har vi fått tak i en av mastodontene innen massive onlinerollespill, nemlig Guild Wars 2, i form av en lekker samlerutgave.

I Guild Wars 2 får spilleren vandre fritt i en åpen verden, og det er utrolig mye å utforske, oppdage og ta knekken på i dette fantasiuniverset. Spillverdenen er dynamisk, og endrer seg avhengig av hva spillerne gjør, samtidig som du får en personlig historie rundt din egen spillfigur, ikke ulikt tradisjonelle rollespill. Det er ingen abonnementskostnader knyttet til Guild Wars.

Guild Wars 2 Collector's Edition inneholder en Rytlock-figur, en 112-siders bok om utviklingen av Guild Wars 2, en CD med den musikken fra spillet, plakater med kunstverk fra spillet og et innrammet bilde.

I tillegg får man flere digitale fordeler, som en ferdighet som lar deg kalle frem en «Mistfire Wolf», en mini-Rytlock som følger deg på alle dine eventyr og en «Influence»-boost som kan brukes én gang. Du får også 24-timers tilgang på en såkalt «Golem Banker»-tjener.

Slik blir du med i trekningen

For å delta i trekningen om denne premien må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere hver tirsdag i desember, så vinneren av denne luka trekkes 11. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden