Konkurranse

Julekalender 2012 – luke 12

Her er en ny luke i vår kalender.

Julekalenderen har lang tradisjon både hos oss og i Tek.no-nettverket forøvrig. Helt siden desember 2003 har Gamer.no gitt leserne mulighet til å vinne kule premier fra 1. desember og frem til selve Julaften, og vi gjør selvsagt intet unntak i år.

Yakuza: Dead Souls.
Binary Domain.
Football Manager 2013.

Flott spillpakke fra Sega

Til dagens luke har vi fått tak i en pakke med fire spill fra Sega. I premiepotten ligger det futuristiske actionspilet Binary Domain (valgfri plattform), skytespillet Yakuza: Dead Souls (PS3), Football Manager 2013 (PC) og Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games (3DS).

Yakuza: Dead Souls er et actionspill der Kazuma og gangstervennene må bekjempe en horde zombier som forsøker å overta byen Kamurocho. Du får tilgang på alt fra ordinære pistoler til tunge rakettkastere.

Binary Domain er tredjepersons skytespill fra Yakuza-skaperen. Alt foregår i et fremtids-Tokyo, og det er invaderende roboter som skal skytes i fillebiter.

I Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games får du prøve deg i en rekke øvelser, inkludert blant annet fotball, kano, løping, vanngymnastikk og bordtennis.

Football Manager 2013 er nok en finpusset versjon av den populære managerserien fra Sports Interactive. Den viktigste nyheten i år er en Classic-modus som tilbyr en forenklet versjon av spillet. Vi får også en utfordringsmodus, der du spiller ut fra ulike scenarioer.

For å være med i trekningen av denne pakken må du svare korrekt på disse to spørsmålene:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere hver tirsdag i desember, så vinneren av denne luka trekkes 18. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden