Konkurranse

Julekalender 2012 – luke 15

Hva gjemmer seg bak den femtende luka?

Julekalenderen har lang tradisjon både hos oss og i Tek.no-nettverket forøvrig. Helt siden desember 2003 har Gamer.no gitt leserne mulighet til å vinne kule premier fra 1. desember og frem til selve Julaften, og vi gjør selvsagt intet unntak i år.

World of Warcraft: Mists of Pandaria Collector's Edition.
World of Warcraft: Mists of Pandaria.

Dagens premie er en samlerutgave av Mists of Pandaria – den foreløpig siste tilleggpakken til det massive onlinespillet World of Warcraft.

I Mists of Pandaria-utvidelsen får du stifte bekjentskap med Pandaren, den nye rasen som kan velge hvilken side de vil representere. Disse pandabjørnene er kampsportmestre fra østen, og det åpner også for nye, fargerike områder inspirert av det asiatisk design og kultur. Du får også tilgang til en klasse kalt Monk, nye raids og oppdrag. Maksnivået er for øvrig hevet fra 85 til 90.

Collector’s Edition inneholder en 208-siders bok med skisser og kunstverk fra utviklingen og det ferdige spillet, en tøff musmatte, en DVD og Blu-ray med bak kulissene-innspillinger, musikken fra spillet på CD, samt diverse eksklusivt innhold som du kan bruke inne i spillet. Og spillet, selvfølgelig.

Hvis du vil delta i trekningen om denne premien må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere hver tirsdag i desember, så vinneren av denne luka trekkes 18. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:


Siste fra forsiden