Konkurranse

Julekalender 2012 – luke 18

En ny dag betyr nye muligheter til å vinne i vår kalender.

Julekalenderen har lang tradisjon både hos oss og i Tek.no-nettverket forøvrig. Helt siden desember 2003 har Gamer.no gitt leserne mulighet til å vinne kule premier fra 1. desember og frem til selve Julaften, og vi gjør selvsagt intet unntak i år.

Razer Imperator.
Razer Black Widow.

Krempakke for PC-spilleren

Dagens premie er en fyldig godbit, bestående av strategispillet XCOM: Enemy Unknown for PC, spillmusa Razer Imperator og tastaturet Razer Black Widow. I tillegg legger vi ved en kul t-skjorte, en penn og andre effekter fra spillet.

XCOM: Enemy Unknown er en helt ny tolkning av et av tidenes mest anerkjente strategispill. Her kan man grave seg ned i et vel av taktiske muligheter, og utfordre både datamaskinen eller menneskelige motstandere.

Razer Imperator-musa er utstyrt med en laser og en optisk sensor som skal gi utmerkede forhold uansett underlag. Tommelgrepet har en ruglete overflate for best mulig kontroll, og utformingen skal være ergonomisk for høyrehendte spillere.

Razer Black Widow er et mekanisk tastatur skreddersydd for spilling. Det betyr taster med god tilbakemelding og lengre holdbarhet, samt respons på opp til ti tastetrykk samtidig.

For å delta i trekningen om denne pakka må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere hver tirsdag i desember, så vinneren av denne luka trekkes 25. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:


Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden