Konkurranse

Julekalender 2012 – luke 22

Her er en ny luke med nye vinnersjanser.

Julekalenderen har lang tradisjon både hos oss og i Tek.no-nettverket forøvrig. Helt siden desember 2003 har Gamer.no gitt leserne mulighet til å vinne kule premier fra 1. desember og frem til selve Julaften, og vi gjør selvsagt intet unntak i år.

Roccat Kone XTD Mouse.
Roccat Alumic Surface.
Roccat Isku Keyboard.

Dagens premie er en tøff pakke bestående av mus, musmatte og tastatur fra den populære utstyrsprodusenten Roccat.

Roccat Kone XTD Mouse er i følge produsenten et ekstremt spillvåpen for de mest erfarne spillerne. Her loves vi høy ytelse, enorm presisjon og fin ergonomi for lange, krevende økter. Det skrytes også av gode muligheter for personlige innstillinger, med åtte programmerbare knapper og et teknisk avansert hjul.

Roccat Alumic Surface er en musmatte i supermykt tøymateriale, perfekt for god gli og komfort. Matten er både tynn og stabil.

Roccat Isku Keyboard er et avansert spilltastatur som kan kommunisere med blant annet Kone XTD-musa. Dermed kan du aktivere makroer på tvers av produktene om ønskelig. Videre skrytes det blant annet av knapper som utnytter tommelen til mer enn hopping, fem profilinnstillinger og et omfattende system for å forhåndsprogrammere utallige tastekombinasjoner.

Hvis du vil være med i trekningen om denne premien må du svare korrekt på to spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere hver tirsdag i desember, så vinneren av denne luka trekkes 25. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:


Les også
Skap dine egne veier i hjernetrimmeren Tri

Siste fra forsiden