Konkurranse

Julekalender 2012 – luke 3

Vi avdekker tredje luke i årets kalender.

Julekalenderen har lang tradisjon både hos oss og i Tek.no-nettverket forøvrig. Helt siden desember 2003 har Gamer.no gitt leserne mulighet til å vinne kule premier fra 1. desember og frem til selve Julaften, og vi gjør selvsagt intet unntak i år.

Tre PlayStation 3-spill og PlayStation Plus

LittleBigPlanet Karting.
PlayStation All-Stars Battle Royale.
Ratchet & Clank: Q Force.

I dag har vi en pakke med PlayStation 3-spillene LittleBigPlanet Karting, PlayStation All-Stars Battle Royale og Ratchet & Clank: Q-Force på premiebordet. I tillegg får vinneren et 30-dagers abonnement på PlayStation Plus.

LittleBigPlanet Karting er et go-kart-spill med en moduser, basert på LittleBigPlanet-universet. Spill med venner, lag dine egne baner som du deler og spiller med andre på nettet.

PlayStation All-Stars Battle Royale lar deg slåss med og mot en rekke velkjente spillikoner som Kratos, Big Daddy, Nathan Drake og Sly Cooper, i et spill som har mye til felles med Smash Bros.-serien.

Ratchet & Clank: Q-Force vender i følge Sony tilbake til elementene som definerte de første spillene i serien, inkludert den særegne kontrollfølelsen, våpenutvalget og en helt ny måte å spille på. Spillet skal også inkludere en flerspillerdel.

For å være med i i trekningen om denne pakka må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Konkurransen er nå avsluttet. Vinnerne er trukket og annonsert i egen artikkel.

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere hver tirsdag i desember, så vinneren av denne luka trekkes 4. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:


Siste fra forsiden