Konkurranse

Julekalender 2012 – luke 9

Det er tid for å avsløre dagens premie.

Julekalenderen har lang tradisjon både hos oss og i Tek.no-nettverket forøvrig. Helt siden desember 2003 har Gamer.no gitt leserne mulighet til å vinne kule premier fra 1. desember og frem til selve Julaften, og vi gjør selvsagt intet unntak i år.

Assassin's Creed III: Liberation.
PlayStation All-Stars Battle Royale.
LittleBigPlanet.

Tre Vita-spill

Til dagens luke har vi fått tak i tre PlayStation Vita-spillene Assassin’s Creed III: Liberation, PlayStation All-Stars Battle Royale, LittleBigPlanet og en måned gratis tilgang til PlayStation Plus.

I Vita-versjonen av Assassin’s Creed III får du tre inn i rollen som Aveline de Grandpré i New Orleans, mot slutten av krigen mellom det britiske imperiet og Frankrike. Mekanikkene er velkjente og historien kaster oss inn i et fascinerende univers.

PlayStation All-Stars Battle Royale lar deg slåss med og mot en rekke velkjente spillikoner som Kratos, Big Daddy, Nathan Drake og Sly Cooper, i et spill som har mye til felles med Smash Bros.-serien.

LittleBigPlanet er håndholdtversjonen av den kreative sjarmbomben fra PlayStation 3. Her kan du skape nær sagt hva som helst, hvor som helst, og Vita-ens kamera kan også utnyttes på artige måter.

Hvis du vil ha denne håndholdtpakken må du svare riktig på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere hver tirsdag i desember, så vinneren av denne luka trekkes 11. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden