Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 12

Se hva du kan vinne i dagens luke.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste ukene.

Europa Universalis IV: Conquest of Paradise.

Strategiperler

I dag gir vi bort to heftige strategispill fra svenske Paradox: Europa Universalis IV og Crusader Kings II. I tillegg får vinneren to tilleggspakker til hver av spillene.

Europa Universalis IV er et storstrategispill der du styrer nasjonen din gjennom 300 år med ekte historie fra år 1444 til utgangen av 1820. Det hele starter med slaget ved Varna, og ved å benytte deg av strategiske verktøy kan du skape deg et enormt imperium som strekker seg på tvers av samtlige kontinenter. I tillegg til grunnspillet gir vi bort innholdspakken American Dream og den mer omfattende, kommende utvidelsen Conquest of Paradise, der du erobrer helt nytt landområde som genereres på nytt hver gang man spiller.

Crusader Kings II: Sons of Abraham.

I spillperlen Crusader Kings II leder du ikke en stat, men et dynasti og en familie i middelalderen. Det er spillerens oppgave å lede slekten til storhet, om det så betyr død over egen konge. På vei mot målet må du hanskes med geistlige, andre fyrster og dine egne mer eller mindre tro tjenere. Crusader Kings II på høy uforutsigbarhet og stor dybde, og er en opplevelse med nærmest uendelige muligheter for gjenspilling. Også her får vinneren to ekstrapakker: The Old Gods, som fokuserer på vikinger og persere og Sons of Abraham hvor religionene kristendom, islam og jødedom introduseres.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne én gang i uka. Trekning av de fem første lukene ble gjort rett før helgen, mens de syv neste trekkes fredag 13. desember.

Lykke til!

Spillrulett
70 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden