Kan du endelig få has på Decepticons?

Et nytt Transformers-spill er på vei, og det tar en bråvending.

Transformers er en merkevare de fleste kan relatere til på en eller annen måte. Kanskje har man funnet en Optimus Prime-figur i skrotkassa til storebror, eller latt seg blåse tilbake av Michael Bays svært påkostede filmatiseringer i nyere tid.

Activision ser potensial i serien, og har akkurat annonsert en oppfølger til 2010s War For Cybertron. Det melder spillbladet Game Informer i en eksklusiv avsløring.

Dark of the Moon var ikke akkurat stas.

Grimlock!

Spillet skal ta en bråvending fra forgjengeren, og utviklerne High Moon Studios har angivelig konsultert spillerne og valgt å begynne nesten helt på nytt. Hva dette innebærer får vi ikke vite før bladet treffer butikkhyllene om noen dager.

Kotaku gir oss likevel den fornøyelige overraskelsen at dinosaurbølla Grimlock visstnok spiller en betydelig rolle i spillet.

Årets Transformers-avsporing, labre Dark of the Moon, imponerte slettes ikke vår anmelder Audun. Han hevdet at det ble knust av forgjengeren sin på alle felt. Vi får håpe at utviklerne er på rett spor med oppfølgeren.

Transformers: Fall of Cybertron utgis neste år. Det er uvisst til hvilke konsoller, men Xbox 360 og PlayStation 3 er nok å forvente.

Siste fra forsiden