Kan du fly helikopter?

Nå kan du finne det ut, med demoen av Take On Helicopters.

ArmA-skaperne Bohemia Interactive forsøker å gå nye veier med helikoptersimulatoren Take On Helicopters. Spillet har nemlig en egen historiemodus som omhandler den fiktive, Seattle-baserte familiebedriften Larkin Aviation. I tillegg er det mulig å lande helikopteret hvor du vil, og gå ut av det for å utforske omgivelsene til fots.

Nå har tsjekkerne lansert en demo av spillet. Denne inkluderer en stor del av Seattle-området i spillet – hele 900 kvadratkilometer. Dessuten har den to enspilleroppdrag, ett flerspilleroppdrag og mulighet til å fly fritt rundt i miljøet.

Moro i lufta.

Naturligvis inkluderes også noen øvingsoppdrag slik at du kan lære å fly helikopter uten å krasje hele tiden. Til sist nevnes tre oppdrag der målet er å komme seg gjennom en bane så raskt som mulig.

Utover selve spillinnholdet har Bohemia også lagt inn en begrenset versjon av redigeringsverktøyet i spillet. Dette lar deg designe dine egne oppdrag. Men demoutgaven tillater ingen lagring eller lasting av oppdrag.

Demoen er tilgjengelig fra en rekke forskjellige nettsteder, og Bohemia har listet opp flere nedlastingskilder i en post på spillets hjemmeside.

Take On Helicopters ble lansert på nettet for en stund siden, og er tilgjengelig fra flere distributører.

Les også: Denne kopisperren gjør det umulig å spille

Siste fra forsiden