Kan du kjøre nye Deus Ex?

Eidos har sluppet PC-kravene til det etterlengtede spillet.

Snart får vi endelig et nytt Deus Ex, nærmere bestemt 26. august i år. Originalen kom ut i 2000, og ses fortsatt på som et av tidenes beste rollespill.

Action i Human Revolution.

Om Deus Ex: Human Revolution blir like bra, gjenstår å se. Nå har i hvert fall Eidos sluppet maskinkravene til PC, det skriver PC Gamer.

Minimumskravene er Windows XP, Vista eller 7 på en PC med 2 GHz dual core. Det kreves 1 GB minne på XP, eller 2 GB på Vista/7. Videre må man minst ha grafikkort av typen NVIDIA GeForce 8000-serie eller ATI Radeon 2000-serie.

Du må også ofre 8.5 GB harddiskplass.

De anbefalte kravene er Windows 7, AMD Phenom II X4 eller Intel Core 2 Quad, 2 GB minne og grafikkortet AMD Radeon HD 5850 eller bedre.

Vi har sett Human Revolution i aksjon flere ganger, sist for et par måneder siden. Så langt har inntrykkene vært stort sett positive.

– Noe av det som gjorde Deux Ex så unikt var den stadige friheten og muligheten til å løse oppdrag på vidt forskjellige vis. Dette har blitt videreført på strålende vis, og det er ikke rent lite imponerende hvor mange variabler som eksisterer i denne spillverdenen. Her kan man snike, skyte, hacke eller snakke seg både ut og inn av trøbbel, skrev Lasse Lervik.

Vi sitter allerede nå på en sniktittversjon, og våre inntrykk leser du her på Gamer.no. Spillet slippes også til Xbox 360 og PlayStation 3.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden