Kan du løse MirrorMoons mysterier?

Unikt indie-spill gir deg rollen som romfarer.

MirrorMoon EP beskrives som et spill om mysterier og utforskning, hvor handlingen er satt til det ytre rom. Du starter på en rød planet med en unik måne, men handlingen spres gradvis utover hele galakser. Spillet benytter seg av dataskapte miljøer for å sikre at det alltid finnes nye planeter å utforske.

Utforsk gigantiske galakser

Spillet kombinerer en- og flerspiller på en interessant måte. I enspiller blander det eventyr og utforskning med hjernetrim, men du kan også dele romkartene dine med andre spillere. Da får du gi navn til planeter du oppdager og legge igjen spor til spillere som kommer der etter deg. Hver galakse inneholder 1000 solsystemer, så for å finne alle mysteriene er du nesten nødt til å samarbeide med andre.

Som du kanskje har skjønt fra toppbildet bruker spillet en spennende visuell stil som kan minne om åtti- og nittitallets 3D-spill, med et lavt detaljnivå og stort sett uteksturerte overflater. En tidligere versjon ble nominert for Nuovo Award på Independent Game Festival 2013, men spillet har fått mye mer innhold siden den tid. Derfor har spilltittelen fått EP på slutten – det står for Extra Play.

MirrorMoon EP ble akkurat lansert, og kan blant annet kjøpes fra det offisielle nettstedet. Der selges det gjennom Humble Bundle-systemet, og du får både DRM-fri utgave og Steam-nøkkel. Spillet er ute for Windows, Mac OS X og Linux. Versjoner til Ouya og andre formater skal komme senere.

Lanseringstraileren kan du se under artikkelen.

Les også: Anmeldelse av Proteus
Les også: Anmeldelse av Antichamber

Bare meg som synes den visuelle stilen minner litt om Mercenary-serien?

Siste fra forsiden