Kan du lukeparkere et vogntog?

Trucks & Trailers utfordrer deg.

Tsjekkiske SCS Software er kjent for sine mange lastebilspill, inkludert Euro Truck Simulator (som har en oppfølger på vei). Nå er det ferskeste spillet deres nesten ferdig. Det heter Trucks & Trailers, og her er ikke målet å tjene penger på frakt, slik som i flere av studioets andre spill. I stedet får vi femti individuelle utfordringer.

Utfordringene inkluderer intrikate hinderløyper, å rygge med tilhenger, å parkere ulike biler og så videre. På de høyeste vanskelighetsgradene må du også gjøre alt dette uten tilgang på eksterne kameraer, og må ta til takke med synsvinkelen til sjåføren.

Handlingen foregår stort sett i begrensede miljøer, så hvis det er landeveien du elsker må du vente på Euro Truck Simulator 2. Men Trucks & Trailers deler faktisk en god del grafiske elementer med sin kommende storebror.

Spillet startet nemlig som et eksperiment hos SCS Software, som de likte godt nok til at de valgte å utvikle det til et fullverdig spill. For å gjøre denne prosessen lettere valgte de å bruke mye av grafikken allerede laget for Euro Truck Simulator 2.

Trucks & Trailers lanseres i løpet av sommeren, både via digital nedlasting (men tydeligvis ikke på Steam) og i butikk. I Norden distribueres det av svenske Wendros. Følg med på bloggen til utviklerne for mer informasjon.

Siste fra forsiden