Kickstarter-suksess for ambisiøst enmannsprosjekt

Universum: War Front byr på strategi, action og mye mer. 

Universum: War Front
Cyril Megem

Universum: War Front er et spill av den typen som får store spillutviklere til å se late ut. Ta en titt på videoen under artikkelen, som viser de enorme ambisjonene bak spillet og hvor mye arbeid som allerede er lagt i prosjektet. Sett så videoen på pause noen sekunder før slutten, der du ser listen over medvirkende.

Med unntak av et par uavhengige musikere, er det kun ett navn på hele listen: Cyril Megem. Han har designet og programmert spillet, laget grafikken og til og med tittelmelodien.

Strategimodus.

Men selv om Cyril Megem tilsynelatende er en supermannutvikler trenger han hjelp for å fullføre prosjektet. I den forbindelse har han startet en folkefinansieringskampanje på Kickstarter, som allerede har nådd det opprinnelige målet på cirka 120 000 kroner. Med disse pengene i havn håper Megem å kunne lansere en tidlig utgave mot slutten av neste år.

Actionmodus.

Ambisiøs sjangerblanding

Universum: War Front blander strategi, rollespill, action og MOBA-spill i ett produkt. Du må lede store, futuristiske hærer i kamp på bakken, under jorden, under vann og til og med i verdensrommet. Om kamphandlingene ikke går etter planen kan du når som helst ta direkte kontroll over en superenhet og hjelpe styrkene dine.

Underveis må du ikke bare forholde deg til fiendestyrkene, men også et dynamisk værsystem, naturkatastrofer og uforklarlige hendelser.

Spillet skal skilte med både nettbasert flerspiller i flere moduser og en historiedrevet enspillerkampanje der du får prøve alle spilltypene i håndlagde oppdrag med datamotstandere. Kickstarter-presentasjonen funner du under artikkelen, og mer informasjon kan du finne på det offisielle nettstedet.

Les også: Bygg din egen middelalderby i Banished
Les også: Futuristisk sanntidsstrategi i Meridian: New World

Siste fra forsiden