Kingdom Hearts-samlingen kommer til Europa

Høsten byr på oppusset kos fra Disney- og Square Enix.

Det har lenge vært spekulert i om den tidligere Japan-eksklusive nyutgivelsen av de tre første Kingdom Hearts-spillene ville dukke opp i resten av verden. I så fall hadde det ikke vært første gang vi her i vesten gikk glipp av en potensielt spennende spillutgivelse, men mandag morgen kunne den offisielle PlayStation-bloggen omsider avsløre at Square Enix’ kommende samling vil lanseres i Europa, USA og andre PAL-regioner høsten 2013.

Samlingen vil slippes eksklusivt til PlayStation 3, og har fått det beskjedne navnet Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX. Ved siden av en spesialutgave av det første Kingdom Hearts-spillet, som introduserer nye våpen, fiender og oppdrag, vil HD-samlingen også bestå av mellomspillet Re:Chain of Memories i ny drakt, samt en rekke nyutviklede mellomsekvenser som tar for seg handlingen fra Nintendo DS-spillet 358/2 Days. Alt kommer med oppdatert grafikk og lyd, samt trofeer for de samlelystne.

Bilde fra den oppussede utgaven av Kingdom Hearts.

Dette markerer første gang nevnte spesialutgave finner sin vei utenfor Japan. Re:Chain of Memories dukket på sin side opp i USA, men fant dessverre aldri veien til det europeiske markedet.

Kingdom Hearts er viden kjent for sammenslåingen av Square Enix’ Final Fantasy-figurer og Disneys mange filmer og personligheter. Man tar kontroll over unggutten Sora, som sammen med Disney-ikonene Donald og Langbein legger ut på eventyr for å redde verden fra de hjerteløse på tvers av kjente Disney-verdener. Disse er blant annet hentet fra kjente og kjære filmer som Tarzan, Nightmare Before Christmas og Alice i Eventyrland.

Les også: Tilbakeblikk: Kingdom Hearts Les også: Anmeldelsen av Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance

Siste fra forsiden