Kjemp med magi og dampmaskiner

Nytt strategispill får tidlig lansering i dag.

Privateer Press Interactive

Senere i dag dukker det opp en tidlig utgave av Warmachine: Tactics, et turbasert strategispill som henter sin inspirasjon fra brettspillet Warmachine.

Turbasert taktikk med Unreal Engine 4.

Spillet kjører på Unreal Engine 4, og gir deg rollen som en elitemagiker med en hel hær av dampdrevne, magiske roboter. Utviklerne tror det vil appellere til de som liker spill som XCOM: Enemy Unknown og Valkyria Chronicles.

Vil vokse seg større

Warmachine: Tactics skilter blant annet med en historiedrevet enspillerkampanje, men i den tidlige utgaven er kun ett enspilleroppdrag med. Dette oppdragets primære funksjon blir å forberede spillerne for flerspiller.

Minner litt om XCOM.

Utviklerne lover å lansere nytt innhold gradvis i løpet av «early access»-perioden.

Turbaserte spill egner seg ofte godt for lokal flerspiller, og Warmachine: Tactics kommer til å støtte muligheten til å spille flere sipllere på samme datamaskin. I tillegg støttes «play by mail», samt ordinær flerspiller via nettet.

Den ferdige versjonen skal komme med fire fraksjoner, en rekke ulike spilltyper og tre flerspillerkart. Mer innhold vil lanseres gratis etter lansering, ifølge utviklerne.

Du kan finne ut mer om Warmachine: Tactics på det offisielle nettstedet. Spillet utgis av Privateer Press, som også står for brettspillvarianten.

Siste fra forsiden