Stjerner i Mass Effect 2

Kjente skuespillere i nytt rollespill

Det etterlengtede rollespillet får kjente skuespillere på rollelisten.

BioWare og Electronic Arts har kunngjort hvem vi får høre stemmene til når Mass Effect 2 dundrer ut på markedet i januar, og gruppen inkluderer en rekke kjente navn.

Først ut er Martin Sheen, mest kjent fra The West Wing og Apocalypse Now. Han spiller lederen for Cerberus, en hemmelig, paramilitær gruppe dedikert til å beskytte menneskenes interesser i galaksen. En av hans undersåtter er Miranda Lawson, en livsfarlig agent spilt av Yvonne Strahovski (mest kjent fra Chuck).

Han (hun?) er tydeligvis flau over noe, etter ansiktsfargen å dømme.

Så har vi Seth Green (Austin Powers) og Keith David (Crash), som igjen spiller rollene som Joker og Admiral David Anderson. Romskipet Normandy har fått ny stemme denne gangen, og denne tilhører Battlestar: Galactica-skuespiller Tricia Helfer.

Ellers får vi høre Carrie-Anne Moss (The Matrix) i rollen som bandittleder Aria T'Loak, Shohreh Aghdashloo (House of Saddam) som admiral Shala'Raan vas Tonbay, Mikael Hogan (Battlestar: Galactica) som Kaptein Bailey, Adam Baldwin (Chuck) som Kal 'Reegar og Michael Dorn (Star Trek: Deep Space Nine) som Gatatog Uvenk.

Som originalspillet fokuseres det kraftig på dialoger og filmsekvenser, og BioWare-grunnlegger Dr. Ray Muzyka har dette å si om skuespillerne de har leid inn:

– En følelsesmessig engasjerende fortelling er en grunnpillar for BioWares design, og de talentfulle skuespillerne i Mass Effect 2 hjelper oss å nå målene våre. Troverdige, kraftfulle personligheter er nødvendige for å levere en involverende historieopplevelse, og vi har samlet en fantastisk gruppe skuespillere som overgår den svært høye standarden vi satte med det originale Mass Effect.

Vi gleder oss til å finne ut om skrytingen er berettiget. Vår egen Lasse Lervik tok nylig en grundig titt på Mass Effect 2, og han vil dele sine inntrykk med oss vanlige dødelige senere denne måneden.

Siste fra forsiden