Klar for mer Metal Gear i februar?

Neste spill i serien har fått utgivelsesdato.

Hideo Kojima og hans Metal Gear-serie er velkjent i spillverden. De tidligere eventyrene med helten Snake har handlet om å snike seg rundt, ikke bli oppdaget og forvirre fiender underveis.

I Metal Gear Rising: Revengeance blir alt snudd på hodet. Her er det heseblesende sverdslåssing og intense kamper som er hovedfokuset. I spillet følger vi Raiden, et tidligere bekjentskap fra Metal Gear Solid 2 og 4, der han kjemper mot fiendtlige, uavhengige militærstyrker som innehar den siste moderne våpenteknologi. Etter det vi har sett av spillet så langt så kan vi forvente å kutte oss gjennom både mennesker, roboter og en blanding av de to.

Jeg er redd Snake hadde vært både gammel og stiv i dette selskapet, og det kan se ut til at det var smart å la den gamle mannen få litt fri.

Nå har Konami spikret lanseringsdatoen for actionspillet. 21. februar 2013 utgis spillet for PlayStation 3 og Xbox 360.

Mindre av dette i Revengeance.

Det er Platinum Games som står bak utviklingen av spillet, i samarbeid med Kojima Productions. De har tidligere gitt ut actionspekkede spill som Bayonetta og Vanquish, og en blanding av dynamikken fra de spillene med den velkjente serien Metal Gear kan bli veldig spennende.

Hideo Kojima har tidligere uttalt at dette spillet ikke er en fortsettelse av Metal Gear Solid, men en spin-off som skal stå på egne ben.

Finslip sverdet, sett av ferietid og mimre med et av de tidligere spillene så lenge. Nå gjenstår det å se om fansen tar godt imot denne nye, friske innfallsvinkelen på det kjente universet.

Les mer: Sniktitt: Metal Gear Rising: Revengeance
Les mer: Anmeldelse: Metal Gear Solid: HD Collection

Siste fra forsiden