Death Stranding

Kojima kommer med nye drypp om mystiske Death Stranding

Hinter om at man skal spille med andre.

Kojima/Twitter

Metal Gear-skaper Hideo Kojimas har ikke vært direkte generøs med detaljene om sin neste spillsatsing, og har foretrukket tvetydige hint som markedsføringsstrategi. Nå har vi fått servert noen flere smuler, melder Gamesradar.

Kojima inntok nylig scenen under Tribeca Film Festival i New York sammen med hovedrolleinnehaver i Death Stranding, Norman Reedus, hvor noen nye, vage beskrivelser av spillet dukket opp.

Ifølge Kojima går Death Stranding ut på å gjenopprette de ødelagte forbindelsene i den moderne verdenen vi lever i, men nøyaktig hva dette innebærer er vanskelig å si.

Sony

Flerspiller?

– Det er så mange ting som skjer i den virkelige verden; i USA og i Europa – alt er knyttet sammen av Internett, men på en måte er vi ikke knyttet sammen i den virkelige verden nå for tiden. Det er metaforen jeg bruker for spillet, sa Kojima.

Han understreker at stikkordet i spillet er «forbindelser» og kom også med noen hint om at Death Stranding muligens blir en flerspillertittel.

– Jeg kastet også en virkelig ny idé. Du knytter sammen spillet, og alle spiller det sammen, og alle vil være knyttet sammen, lyder den svært gåtefulle beskrivelsen fra Kojima, som sa han ikke ville si mer av frykt for å havne i trøbbel med Sony.

Death Stranding ble først avduket på E3-messa i 2016, året etter Kojimas mye omtalte brudd med Metal Gear-eier Konami. Det dreier seg om et actionspill satt i en åpen verden, og tross trailere fulle av grøss og blodtørstige beist vil det teknisk sett ikke være mulig å dø.

Les også: Death Stranding ligger litt bak skjema »

Siste fra forsiden