Kommer delfinen Ecco tilbake?

Skaperen av Ecco the Dolphin vil snakke med Sega om nytt spill.

Da Sega lagde egne konsoller hadde de en rekke populære spillserier som nå har forsvunnet helt. En av disse var Ecco the Dolphin, hvor du fikk kontrollere delfinen Ecco gjennom vakre og fargerike undervannsmiljøer.

Seriens originale skaper, Ed Annunziata, har nå twitret at han skal i møte med Sega for å diskutere å bringe serien tilbake. I tillegg har han fått komponisten bak den minneverdige musikken i originalspillene med på laget.

Hva som skjer videre er avhengig av Sega og deres interesse rundt en spillserie de i utgangspunktet har lagt død. Men etter gjentatte forsøk på å vekke piggsvinet Sonic opp fra de døde hadde det kanskje vært en idé å la et annet av deres populære pattedyr få prøve seg?

Ecco the Dolphin ble introdusert på Sega Mega Drive, hvor det også fikk en oppfølger. I år 2000 tok serien steget inn i tre dimensjoner, på Dreamcast. Dessverre fikk aldri Dreamcast noen stor popularitet, og dermed er Dreamcast-spillet Ecco the Dolphin: Defender of the Future i stor grad glemt i dag.

De første Ecco-spillene er tilgjengelige via nedlasting, på Virtual Console, Xbox Live Arcade og PC. I tillegg har de vært med i ulike retrosamlinger, inkludert SEGA Ultimate Mega Drive Collection for Xbox 360 og PS3.

Les også: Tilbakeblikk: Chrono Trigger
Les også: Anmeldelse: Sonic Generations

Siste fra forsiden