Krise i DC-universet

Infinite Crisis er et MOBA-spill satt til DC Comics verden.

Warner Bros. Interactive Entertainment og DC Entertainment har annonsert Infinite Crisis. Det er et nytt flerspillerspill i stil med DoTA og League of Legends, hvor vi får strategiske arenakamper med direkte kontroll av heltefigurer. Sjangeren kalles ofte for MOBA – «multiplayer online battle arena».

Spillerne får kontrollere et bredt utvalg figurer fra tegneseriene til DC Comics. Spillet kommer til PC i løpet av året, og skal være gratis å spille. Utviklerne er Turbine, som blant annet har det massive flerspillerspillet The Lord of the Rings Online på rullebladet.

Mareritt-Batman og Wonder Woman

Figurene er hentet fra DC Multiverse, en verden der de kjente heltene og skurkene fra DC har blitt kraftig forvandlet. Blant annet får vi stifte nærmere bekjentskap med Nightmare Batman, Gaslight Batman og Gaslight Catwoman, som kjemper side om side med mer ordinære figurer som The Joker, Wonder Woman, Poison Ivy, Green Lantern og The Flash.

Wonder Woman.

– Vi synes det er kjempespennende å bringe Infinite Crisis, en virkelig konkurransefokusert opplevelse med figurene og handlingen fra DC Comics, til MOBA-sjangeren. Turbine er en av pionerene i online-sjangeren, og med den fantastiske verdenen til DC Comics skaper de et spillkonsept som utvikler MOBA-sjangeren videre, mener Warner Bros. Interactive-president Martin Tremblay.

Utviklerne selv lover rask action, en omfattende handling, ødeleggbare miljøer og katastrofeaktige hendelser. Mer informasjon om dette spillet kan du finne på det nylanserte offisielle nettstedet, hvor det også skal være mulig å melde sin interesse for å delta i betatesten.

Den første traileren finner du under artikkelen.

Les også: Injustice: Gods Among Us har fått dato
Les også: Anmeldelse: Batman: Arkham City

Siste fra forsiden