Kultklassikeren Psychonauts kommer til PlayStation 4

En ny versjon av det originale Psychonauts er på vei.

Double Fine

Plattformspillet Psychonauts opparbeidet seg en kultstatus etter lanseringen på Xbox. og PlayStation 2-plattformen i 2005. Nå viser det seg at den seneste konsollgenerasjonen vil også gå glede av den gamle klassikeren.

I en oppdatering til den ferske lanseringslisten på PlayStation-bloggen skriver nemlig Sony at Psychonauts «snart» kommer til PlayStation 4. Intet spesifikt tidpsunkt er angitt, annet enn at det ikke blir denne uken.

Kunngjort i januar

At Psychonauts er på vei til PlayStation 4 har ligget i kortene en stund. Som blant andre Eurogamer meldte kunngjorde Sony allerede i januar at spillet skulle lanseres til den nye konsollgenerasjonen en gang i løpet av våren.

Double Fine Productions

Det er altså det originale Psychonauts-spillet nyheten dreier seg om, og må ikke forveksles med den folkefinansierte oppfølgeren Psychonauts 2. Det spillet skal etter planen slippes til Windows, PlayStation 4, Xbox One, Mac og Linux på høsten 2018.

Fikk god mottakelse

Dessverre foreligger det ingen detaljer om nyversjonen av Psychonauts ennå, men mest sannsynlig skal det bli en teknisk oppfrisket utgave av spillet.

Psychonauts fikk generelt meget gode anmeldelser etter lanseringen, selv om vår egen anmelder var litt mer lunken enn flertallet, men likevel gjorde spillet det dårlig kommersielt sett. Siden den gang har spillet blitt som en kultklassiker å regne.

Yooka-Laylee er et annet etterlengtet plattformspill: Det er dessverre nå utsatt »

(Via Destructoid)

Siste fra forsiden