La-Mulana får oppfølger

Nigoro lager beinhardt plattformspill igjen.

Japanske Nigoro har brukt Tokyo Game Show til å annonsere en oppfølger til sitt hardbarkede plattformspill La-Mulana. Spill nummer to i serien følger i forgjengerens fotspor, og blir et todimensjonalt plattformspill der du styrer en kvinnenlig skattejeger i mystiske ruiner fulle av monstre og feller. Hovedpersonen skal være datteren til hovedpersonen i La-Mulana.

Fortsetter i samme stil

Spillet vil omtrent bli like stort som sin forgjenger, men vil ellers følge trofast i La-Mulanas fotspor – blant annet med en temmelig høy vanskelighetsgrad. Men selv om spillet fortsatt skal være vanskelig ønsker utviklerne å gjøre det mer spillervennlig enn det som var tilfelle i originalen. Denne gangen skal nemlig bli lettere å skjønne hvor du skal og hva du skal gjøre i spillets store miljøer.

Vi kan også se frem til litt mer raffinert 2D-grafikk, samt støtte for bredere skjermoppløsninger.

Nigoro har ikke sagt noe spesifikt om hvilke plattformer de vil lansere spillet på, men forteller at de har ønske om å lansere det på flere plattformer samtidig. En PC-versjon er selvsagt, og denne gangen håper de å få slippe å gå gjennom Greenlight-systemet for å lansere på Steam. Forgjengeren ble liggende på Greenlight svært lenge før den til slutt ble tatt inn i varmen.

Du kan lese litt mer om spillet i rapporter på IndieGames og US Gamer. En teaser-nettside er også tilgjengelig.

Les også: Vi ser tilbake på herilge Castlevania: Symphony of the Night

Siste fra forsiden