L.A. Noire er på vei til PC

I høst skal enda flere få sjansen til å ta del i årets store krimeventyr.

Det har vært en lang og humpete vei for L.A. Noire. Krimspillet var under utvikling før dagens generasjon med konsoller engang var lansert, og utvikleren Team Bondi har møtt mange utfordringer på veien. I mai ble det likevel utgitt, og det som en gang var en PlayStation 3-eksklusiv utgivelse, finansiert av Sony, kom også til Xbox 360. Nå skal enda flere få ta del i moroa.

Ifølge en pressemelding fra Take-Two, som eier utgiver Rockstar, kommer L.A. Noire til PC i løpet av høsten. En eksakt utgivelsesdato glimrer fortsatt med sitt fravær. Denne versjonen av spillet får en rekke unike egenskaper, og man skal både kunne endre knappeoppsettet og bruke en håndkontroller til å styre med. Samtidig loves vi høyere grafisk ytelse, i tillegg til 3D-støtte for en enda lekrere visning av storbyen på vestkysten av USA.

I L.A. Noire snakker man seg frem til sannheten.

– L.A. Noire er en ny type spill, som lar spillere se gjennom øynene til en kriminaletterforsker i 1940-tallets Los Angeles. Spillets unike blanding av historie, action og krim kommer til å føles perfekt på PC, sier Sam Houser, som er medstifteren av Rockstar Games.

I det rå og mørke etterforskningsspillet styrer du krigsveteranen Cole Phelps, som finner seg jobb i politiet i Los Angeles etter å ha vendt hjem fra andre verdenskrig. Her må han jobbe seg opp i rekkene, og på veien avsløres en grusom drapssak som minner om det historiske Black Dahlia-drapet. Vår anmelder Mikael Harstad Groven hevdet at han liker hva L.A Noire prøver å være, og belønnet det med den gode karakteren syv, blant annet på grunn av dialoger som er blant de ytterste av hva spillmediet har å by på.

PC-versjonen av L.A. Noire slippes altså i høst.

Siste fra forsiden