Lek gangster i Atlantic City

Last ned demo av strategispillet Omerta: City of Gangsters.

Omerta: City of Gangsters er et strategispill fra skaperne av de nye Tropico-spillene. I Omerta får du rollen som en nyankommet immigrant i 20-tallets New Jersey, og målet er å bygge opp ditt eget organiserte kriminalimperium. Men du starter selvsagt ikke som mafiaboss. I stedet begynner du med småjobber, slik at du gradvis kan rekruttere deg en egen gjeng og sette ditt preg på byen.

Du styrer «forretningen» i sanntid, og skaffer deg stadig nye, lugubre måter å tjene penger på. Men livet som gangster er tøft, og noen ganger må du bruke harde virkemidler for å oppnå målene dine. Når du sender undersåttene ut på oppdrag, enten det er for å ta en forretningseier som ikke vil betale forsikringspenger eller det er å bryte en medsammensvoren ut av fengsel, kontrolleres de individuelle fotsoldatene dine i turbasert modus – litt som i fjorårsuksessen XCOM: Enemy Unknown.

Om du synes Omerta høres ut som et spennende spill, kan du nå laste ned en spillbar demo. Den inkluderer to brett fra spillet, og skal gi en smakebit av hva du har i vente når spillet snart kommer i salg. Demoen kan lastes ned fra flere nettsteder, inkludert Strategy Informer, Worthplaying og DemoNews.

Mer informasjon om spillet kan du finne på det offisielle nettstedet.

Les også: Anmeldelse: Tropico 4
Les også: Anmeldelse: XCOM: Enemy Unknown

Skjermbilde fra spillet.

Siste fra forsiden