Lek med tyngdekraften på PC

PSN-spillet Rochard tar turen over til Steam.

Det sideskrollende actionspillet Rochard, fra de finske Remedy-veteranene hos Recoil Games, er på vei til Steam. Spillet ble opprinnelig lansert på PlayStation Network for PlayStation 3 i september.

Steam-versjonen kommer allerede 15. november, og følger John Rochard, som driver gruvedrift i verdensrommet. Han og teamet hans kommer over en eldgammel struktur skjult dypt inne i en asteroide, og beviser dermed at menneskeheten ikke er alene i universet. Men plutselig forsvinner teamet hans sporløst, samtidig som rompirater angriper asteroiden.

PC-trailer med veldig demoscene-aktig musikk.

Som Rochard må du manipulere tyngdekraften på stadig mer varierte måter, for å løse de mange problemene spillet har å by på. Ved hjelp av et verktøy som heter G-Lifter kan du manvrere tunge objekter rundt om i miljøene. Du kan også bruke denne til å kaste deg selv gjennom miljøene.

– Vi synes det er svært spennende å kunne bringe dette spillet til PC, siden det passer like godt både på konsoll og PC. Vi kan knapt vente til vi ser hvordan PC-spillerne tar Rochard gjennom eventyret hans, og ser de spennende måtene de bruker spillets tyngdekraftmanipulering for å løse utfordringene og gåtene, sier Recoil-grunnlegger Samuli Syvähuoko.

Les mer om Rochard på spillets nettsted.

Siste fra forsiden