Lekkert eventyr inspirert av Machinarium

I Morphopolis spiller du en søt liten larve.

Morphopolis er et pek-og-klikk-spill inspirert av underfundige suksesser som Machinarium og The Tiny Bang Story. Vi får rollen som en liten larve som må legge ut på et episk oppdrag for å redde vennen sin, og handlingen finner sted i fargerike, todimensjonale miljøer inspirert av en type tegnestil vi ofte finner i plakater fra seksti- og syttitallet.

Spillet lar deg løse gåter og finne skjulte gjenstander, og handlingen finner sted i femten separate scener. Som med mange andre indie-spill for tiden har utviklerne lansert Morphopolis i en alfa-utgave. De som forhåndsbestiller spesialutgaven av spillet får teste den umiddelbart. Resten må pent vente til lanseringen av fullversjonen, som skal finne sted i løpet av årets fjerde kvartal.

Morphopolis skal komme til Windows, Mac OS X, Linux, Android, iOS, Windows Phone 8, Blackberry og Kindle Fire – så det virker som de aller fleste bør ha tilgang på en eller flere plattformer som de kan spille det på. Det utvikles av to tidligere arkitekter som har jobbet med det i ti måneder allerede.

Utviklerne har også startet en Greenlight-kampanje for å få spillet sitt godkjent for lansering på Steam.

Les også: Anmeldelse av Machinarium
Les også: Anmeldelse av Tiny Bang Story

Trailer fra spillet.

Siste fra forsiden