Lekre Apotheon tar oss tilbake til antikken

Eventyr i mytologiske Hellas.

Apotheon er et todimensjonalt plattform/rollespill satt til en gresk, mytologisk verden. Det levner grafikkstilen ingen tvil om; spillet har hentet inspirasjon fra den greske antikkens kunst, og har et svært distinkt utseende.

Olympens dronning, Hera, har like godt sparket mannen hennes, Zeus, ned fra gudenes trone. Hun er ikke en særlig hyggelig gudinne, og menneskene har hun spesielt lite sans for. Derfor bestemmer hun seg for å fjerne hele menneskeheten fra jordens overflate, og starter en storstilt kampanje for å utrydde oss.

Siden menneskene er litt negative til ideen om å bli utryddet, velger de en helt som skal redde dagen. Den helten er selvsagt deg, og du må kjempe deg gjennom de dødes land, infiltrere Olympen og gi gudene en god dose juling. Du sendes ut med sverd, spyd og skjold, og må slåss deg gjennom majestetiske slott og uhyggelige huleganger, strippe gudene for kreftene deres og selv ta kontroll over elementene.

I tillegg til enspillerkampanjen, kommer spillet med nettbasert flerspiller. Utviklerne går ikke i detalj om hvilke flerspillertyper vi kan forvente, men lover både lagbasert spill og alle-mot-alle-kamp («deathmatch»).

Apotheon er under utvikling hos Alientrap Games, som også har stått for det populære indie-spillet Capsized. Spillet skal lanseres på Steam, og kommer neste år. Ta en titt på den lekre traileren under artikkelen.

Les også: Anmeldelse: Rise of the Argonauts
Les også: Anmeldelse: Titan Quest

Siste fra forsiden