Lekre Incredipede snart ute

Hjernetrimmeren kommer neste uke.

Eurogamer har fått med seg at det spennende hjernetrimspillet Incredipede vil lanseres neste uke. Spillet kommer til PC og Mac, og blir tilgjengelig via nedlasting 25. oktober.

Incredipede kan til en viss grad minne om spill som Bad Piggies, men i stedet for å konstruere en slags farkost må du manipulere et levende vesen. Spillet følger Quozzle, som er en incredipede og har den unike egenskapen at hun kan gro armer og ben når hun trenger dem. Hun begynner med et «hode», og fra dette utgangspunktet kan du bestemme hvor lemmene skal være og hvordan de skal oppføre seg. Traileren nederst gir et godt inntrykk av hvordan det hele fungerer.

Spillet kommer med 60 nivåer, samt et innebygd redigeringsverktøy som lar deg designe dine egne utfordringer.

Incredipede kan allerede nå forhåndsbestilles fra utviklernes nettsted. Da får du rabatt, samt mulighet til å spille en betaversjon av spillet allerede nå. Spillet selges gjennom Humble Store-systemet, og spillskaper Colin Northway lover at de som kjøper spillet direkte fra ham vil få Steam-kode om Incredipede får lanseres på Valves distribusjonstjeneste.

Northway ønsker selvsagt å lansere spillet på Steam, men det må få grønt lys på Greenlight først. Hadde det ikke vært for Greenlight-prosessen, tror han spillet kunne ha kommet på Steam allerede ved lansering:

– Hvis Greenlight ikke eksisterte kunne det være Valve hadde akseptert Incredipede tidligere, slik at det kunne fått Steam-utgivelse ved lansering. I stedet tror jeg spillet vil gjøre det mange andre gode indiespill gjør: lansere uten Steam, få en gjeng spillere, og så bruke den nye fanbasen til å klatre i Greenlight-systemet og komme på Steam senere, sier han til nettstedet Joystiq.

Northway har tidligere laget det vanedannende webspillet Fantastic Contraption, som har flere likhetstrekk med det nye spillet.

Les også: Anmeldelse: Nimbus
Les også: Anmeldelse: SpaceChem

Siste fra forsiden