LittleBigPlanet 3 kan være på vei

Får vi et gjensyn med Sackboy på PlayStation 4?

Fredag morgen fortalte spillnettstedet VG247 at et nytt kapittel i Sonys populære LittleBigPlanet-serie mest sannsynlig er på vei. Spillet det snakkes om er angivelig LittleBigPlanet 3, og det er de britiske utviklerne i Sumo Digital som har overtatt skuta etter Media Molecule. Ryktet har i ettertid blitt bekreftet av en uavhengig kilde.

Hvorvidt det er snakk om et spill til den neste eller nåværende konsollgenerasjon sies ikke, men man kan jo spekulere i at dette har noe å gjøre med Sonys kommende avsløring den 20. februar.

Samtidig får vi vite at Sony og Media Molecule tok kontakt med Sumo Digital, og at det har vært under produksjon i godt over et år. Sumo Digital har tidligere stått bak flere PlayStation Portable-eksklusive spill, samt det PC-aktuelle racingspillet Sonic & All-Stars Racing Transformed.

Dersom dette stemmer vil det markere den sjette installasjonen i LittleBigPlanet-serien på nesten like mange år.

LittleBigPlanet handler i utgangspunktet om en liten tøyskapning som ved siden av å hjelpe andre skapninger har en trang til å hoppe sin vei gjennom finurlige todimensjonale plattformbrett. Spillene lar også spillerne lage sine egen nivåer, og med et massivt utvalg av verktøy og funksjoner stod Media Molecule bak en aldri så liten skaperrevolusjon da det originale LittleBigPlanet ble lansert i 2008.

Ved siden av Media Molecules to hovedspill har vi fått to håndholdte innslag i serien, så vel som fjorårets LittleBigPlanet Karting.

Vil du har mer av denne karen?

Media Molecule er på sin side travelt opptatt med det PlayStation Vita-eksklusive Tearaway som etter sigende skal lanseres en gang i løpet av 2013.

Les også: Anmeldelsen av LittleBigPlanet 2 Les også: Anmeldelsen av LittleBigPlanet Karting

Siste fra forsiden