Lokker med nytt Call of Duty

Det telles ned til avdukingen av neste spill i serien.

Høsten betyr ikke bare gustne temperaturer og Oktoberfest, de siste årene har det også vært selvskrevent med et nytt Call of Duty-spill hver gang bladene faller fra trærne. Årets utgave er foreløpig ikke avduket, noe det blir en endring på den 1. mai.

Det offisielle Call of Duty-nettstedet viser nå en diger melding om at en «verdensavsløring» i forbindelse med spillserien skjer på selveste arbeiderdagen. Den formelle annonseringen finner sted på TV-kanalen TNT, under sluttspillet i NBA.

Frem til den tid kommer utgiver Activision til å slippe små informasjonsdrypp gjennom 14 «hemmelighetsstemplede» ruter på nettstedet.

Nedtellingen i skrivende stund. (Faksimile: Callofduty.com)

Black Ops 2?

Utviklingen av nye Call of Duty-spill skjer vekselvis mellom Infinity Ward, som håndterer Modern Warfare-serien, og Treyarch – utviklerne av Black Ops og World at War. I år er det igjen sistnevntes tur, og de aller heteste ryktene går ut på at de lager en oppfølger til storsuksessen fra 2010.

I februar la Joystiq for eksempel merke til at en spillgrafiker oppførte Black Ops 2 på CV-en sin. Spillbutikker har også terget med veldig entydige plakater tidligere. At den franske avdelingen av nettbutikken Amazon hadde Black Ops 2 inne i systemet sitt på et punkt skader ikke ryktene.

Call of Duty: Black Ops er fortsatt det bestselgende spillet i skyteserien, selv om fjorårets Modern Warfare 3 hadde et hissigere åpningssalg.

Les også: Activision tjener fett på kartpakker

Toppbildet i denne saken er fra Call of Duty: Black Ops fra 2010.

Siste fra forsiden