Luftig action i Strike Vector

Nytt spill byr på futuristisk flykamp.

Strike Vector er et flerspillerfokusert flyspill hvor spillerne får kontroll over futuristiske fly. Spillet skal være inspirert av titler som Crimson Skies, Quake 3 og Unreal Tournament, og kjører på Unreal-motoren.

Selv om fokus skal være på flerspiller, jobber utviklerne også med å inkludere noen spilltyper hvor spillerne får muligheten til å spille på egenhånd.

Flyene i Strike Vector kan settes i to forskjellige moduser. I jet-modus flyr de omtrent som et moderne jagerfly, mens i Hover-modus kan de minne mer om helikoptre. I denne modusen minner spillet visstnok litt om et tradisjonelt førstepersons skytespill, hvor du blant annet kan fly til siden for å unngå å bli truffet av innkommende angrep.

Utviklerne vil ikke røpe noen lanseringsdato for spillet sitt enda, og har heller ikke gitt ut spesielt mange andre detaljer om prosjektet. De har imidlertid gitt oss flere skjermbilder og en spillvideo. Skal vi dømme etter traileren har det vesle indie-teamet bak spillet skapt et ganske solid fundament, selv om spillet kun har vært under utvikling i «noen måneder».

Traileren kan du se under artikkelen.

Les også: Fargesprakende romkrig
Les også: Anmeldelse: Warhawk

Siste fra forsiden