Lysten på egen Helghast-maske?

Nabolaget blir neppe trygt om du handler samlerutgaven av Killzone 3.

Sony og Guerilla Games satser stort med det tredje spillet i Killzone-serien, og hva er vel en stortittel uten sin egen samlerutgave?

Nå har man ifølge GameSpot annonsert at vi får en Helghast Edition av Killzone 3, og den blir ikke slunken. Det som kanskje vekker størst oppsikt er at vi får med en egen maske og hjelm, lik utstyret Helghast-soldatene tripper rundt med i spillet. Den er nok ikke ment å ha på hodet, men kan sikkert brukes med hell til å skremme bort nysgjerrige naboer i vintermørket.

Her får du litt av hvert for penga.

Vi får også med en actionfigur av en Helghast-snikskytter med kappe og en bok med konseptkunst.

Videre inkluderer pakken en kode som kan brukes til å laste ned spillets musikk og et dynamisk tema til din PlayStation 3.

Vent litt, du får forresten med selve spillet også! Prisen i USA vil ligge på 130 dollar for hele sulamitten. Hva den eventuelt blir her til lands er foreløpig ikke kjent.

Killzone 3 kommer eksklusivt til PlayStation 3 neste år, nærmere bestemt 24. februar. Vi har testet spillet en rekke ganger, og lot oss imponere av den varierte og actionorienterte flerspillerdelen under Gamescom. Dette kan bli riktig så underholdende.

Anmeldelsen leser du selvsagt på Gamer.no, med eller uten hjelm og maske.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden