Mafia-hjelp for GTA V?

Rockstar og Mafia-skaperne samarbeider visstnok på GTA V og Mafia III.

Nettstedet Videogames 247 har snakket med en kilde som hevder at det tsjekkiske studioet bak Mafia-spillene tar del i utviklingen av Rockstar Norths neste kriminalepos, Grand Theft Auto V.

Samarbeidet mellom 2K Czech og Rockstar North skal ha foregått i cirka ett år, og tsjekkerne jobber visstnok med både animasjoner for filmsekvenser og generell spillmekanikk.

Bilde fra Mafia II.

Til gjengjeld deler skottene i Rockstar North sin teknologi og erfaring med 2K Czech, som ifølge kilden til VG247 jobber med Mafia III. Samarbeidet skal være en del av planen for å gjøre Mafia til en høyprofilserie.

Kilden hevder at Mafia III har vært i preproduksjon i cirka ett år, og både teknologien og spillmekanismene skal ha blitt kuttet helt ned til grunnmuren og bygd opp derfra. Nå skal spillet være i full produksjon, men det er ikke klart når det skal lanseres.

2K Games fortalte Videogaming 247 at de ikke kommenterer rykter.

Grand Theft Auto V ble annonsert i fjor høst, og vi vil sannsynligvis høre mye mer om spillet på E3. Selv om det ikke har fått noen dato enda antar mange at Rockstar sikter mot en lansering før jul i år.

Siste fra forsiden