MAG skal gjenopplives

Skytespillfloppen er slettes ikke død, og nytt innhold er rett rundt hjørnet.

Sonys PlayStation 3-eksklusive skytespillsatsning MAG opplevde aldri den suksessen som ble forventet, til tross for at det bød på mye nytt i form av virkelig massive kamper mellom 512 spillere samtidig.

Vår anmelder likte det rimelig godt, men det er heldigvis ikke Marius som styrer spillmarkedet heller, selv om det nok hadde vært å foretrekke for Sony sin del.

Pang pang pang.

Bare noen uker etter at utvikler Zipper Interactive slapp den gigantiske MAG 2.0-patchen annonserer de nå at spillet også vil få ekstrainnhold i form av en nedlastbar utvidelse. Den heter Escalation og vil bli tilgjengelig fra 3. november av.

Saligheten skal koste drøyt 70 norske kroner og tilfører helt nye spillmodi, tre nye brett og ni rykende ferske våpen. Det heteste tilskuddet denne pakken kommer med er nok Escalation-modusen, som støtter opptil 96 spillere samtidig. Spesielt med denne er at man nå er tre lag som kniver med hverandre, kontra originalspillets to.

Det er vanskelig å si om kombinasjonen av disse utvidelsene vil være nok til å fungere som en hjertestarter for spillet, men vi krysser selvsagt fingrene for at Zipper Interactive gir spillerne det de vil ha.

Siste fra forsiden