Marerittet fortsetter for Clementine

Neste episode av Walking Dead kan lastes ned nå.

Telltale Games

Den andre episoden av The Walking Dead Season Two er nå ute på både Windows, MacOS og Xbox 360 i Europa. iOS-utgaven vil komme i morgen, mens lanseringsdatoen for PS3-versjonen skal annonseres snart. I USA er den allerede ute.

I episode to, ved navn A House Divided, får vi oppleve fortsettelsen på historien om Clementine. Den vesle jenta må fortsette kampen for å overleve i en zombieinfisert, postapokalyptisk verden der menneskene ofte kan være farligere enn de vandøde.

Clem angriper en mann i Halloween-maske, til tross for protestene fra kameraten. (bilde: Telltale Games)
Telltale Games

– Clems reise fortsetter og problemene tårner seg opp, så spilleren blir raskt minnet på at trygghet kun er midlertidig og båndene til folk man stoler på ikke alltid er så sterke som de virker. Denne episoden introduserer også seriens første virkelige «fiende», nemlig mystiske Carver som gjør alt han kan for å spore opp den nye gruppen overlevende, forteller Telltale-sjef Dan Connors i en pressemelding.

Valg og konsekvenser

Ellers loves vi som vanlig at valgene du tar underveis i spillet vil påvirke handlingen, og at du også får merke konsekvenser fra valg tatt i tidligere deler av serien.

Nå innser hun hva hun har gjort. (bilde: Telltale Games).

Steam-spillere som opplever problemer med nedlastingen kan forøvrig forsøke å skru av betaoppdateringer for klienten.

Sesong to av Telltales The Walking Dead-spillmatisering startet i midten av desember, så ventetiden mellom episodene har vært lenger enn vanlig for Telltales episodebaserte spill.

Slik var også ventetiden mellom de to første episodene av A Wolf Among Us, og det er fristende å spørre seg om den populære, amerikanske utvikleren sliter litt med kapasiteten nå som de kjører to store serier ut samtidig og i tillegg jobber med spill basert på både Borderlands-universet og massive Game of Thrones.

Les også våre førsteinntrykk fra The Walking Dead: Season Two.

Siste fra forsiden