Mario Kart 8 snur serien på hodet

Yoshi trosser tyngdekraften på Wii U.

I påvente av den store konsollkrigen mellom Sony og Microsoft på årets E3 valgte Nintendo å droppe sin vanlige pressekonferanse. I stedet brukte de anledning til å gi oss en av de sedvanlige nyhetssendingene sine.

Under tirsdagens Nintendo Direct-sending hadde Nintendo-president Satoru Iwata mange spennende nyheter på lager, og blant disse kom avsløringen om et nytt spill i deres populære gokart-serie.

Mario Kart 8 vil dukke opp på Wii U tidlig i 2014, og spilleren får boltre seg på en helt ny måte på nye baner med velkjente figurer. Brettene i Mario Kart 8 vil nemlig bestå av flere ulike dimensjoner hvor man ved siden av undervannskjøring og glideflyving hentet fra Mario Kart 7 kan svi gummi langs vegger og kjøre opp ned, på undersiden av de mange brettene.

Spillets trailer viser en hel haug baner hvor de ulike dimensjonene og forskjellige veivalgene står i fokus. Her får vi også bekreftet at velkjente figurer som Yoshi, Mario, Peach og Donkey Kong dukker opp i spillet, sammen med motorsyklene fra Mario Kart Wii.

Iwata kunne også fortelle at Mario Kart 8 vil by på de mest omfattende flerspillermodusene i seriens historie, samt muligheten til å ta kontakt med andre spillere via Miiverse.

Les også: Stort åpen verden-spill fra Xenoblade-skaperne Les også: Anmeldelsen av Mario Kart 7

Siste fra forsiden