Mars må vente

Red Faction: Armageddon får en ørliten forsinkelse.

Dette er kanskje ikke dagen for å prise terrorisme. Det må likevel være lov å påstå at Red Faction-spillene har gjort opprør med bomber til noe særs spennende. Som en venstreekstrem oppvigler på den røde planet har vi fått løse oppdrag og leke oss med omgivelsene via et avansert fysikksystem - et grep som har tilført sjangeren noe friskt og spennende.

Ifølge spillnettstedet CVG må vi nå vente litt med å dra tilbake til naboplaneten vår. Neste spill i serien, Red Faction: Armageddon er utsatt med en liten uke. Den nye utgivelsesdatoen å forholde seg til er 10. juni.

Turen går under jorda.

Armageddon blir det fjerde spillet i actionserien, og er oppfølgeren til Red Faction: Guerrilla fra 2009. Sistnevnte står som et foreløpig klimaks for serien, og vår anmelder Mikael hadde følgende å si om spillet:

– Det er ikke ofte jeg lar meg frelse av ren ødeleggelse i spill, men sabotasje er pokker ta meg så moro i Red Faction: Guerrilla. Her har man klart å fange essensen av å drive motstandskamp på en glitrende måte, og en avansert fysikkmodell gjør at destruksjon i spill aldri har vært bedre.

Det kommende spillet vil, i motsetning til forgjengerne, i stor grad foregå under jordskorpa på Mars. Dette skal være en forfriskende forandring ifølge vår skribent Øystein, som fikk sjansen til å se på spillet under fjorårets Gamescom-messe i Köln. Utover dette vil hovedformålet med spillet selvsagt være å blåse andres byggverk til himmels.

Vi gjentar: Red Faction: Armageddon utgis til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 den 10. juni.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden