Mass Effect 2 er gratis på PC akkurat nå

Skaff deg det storslagne romeventyret før tilbudet forsvinner.

EA

BioWares klassiske action-rollespill Mass Effect 2 er for øyeblikket helt gratis på PC. Tilbudet er del av EAs «On The House»-program – også kalt «Origin spanderer» her til lands – som tidligere har gitt bort spill som Dungeon Keeper, Red Alert 2 og Theme Hospital.

Mass Effect 2 fikk blant annet mye skryt for persongalleriet.
EA

For å sikre deg spillet trenger du kun å logge deg inn på Origins nettsider, og trykke på knappen merket «Skaff det nå». Eventuelt kan du lete frem Mass Effect 2 direkte i Origins skrivebordsapplikasjon.

Storslagen oppfølger

Mass Effect 2 fra 2010 plukket opp tråden fra sin kritikerroste forgjenger, og tok oss med på nye eventyr i rollen som kommandør Shepard. Som i originalspillet var målet å redde galaksen fra en sikker undergang, og igjen var det opp til spilleren å sveise sammen et lag som kunne klare brasene.

Vår anmelder klinket til med en nier på karakterskalaen, og kalte spillet et romepos uten sidestykke:

– [Mass Effect 2] henvender seg til deg helt fra starten og suger deg inn med hud og hår. Dette er et science fiction-epos av de sjeldne. En perle når det kommer til historiefortelling, stemmeskuespill og konsekvenstenkning, skrev Mikael Harstad Groven.

Vi får neppe se nyversjoner av Mass Effect-trilogien.
EA ønsker heller å fokusere på fremtiden »

Siste fra forsiden