Mass Effect 3 får engangs kopisperre

Produsenten utdyper også nettverkspilling og lokal flerspiller.

Den siste måneden har vært et snøras hva nyheter om Mass Effect 3 angår, og vi har fulgt romrollespillet svært tett. Dermed vet du kanskje at det får en demo i januar, tre modi for spillere med ulike preferanser og en samarbeidsdel.

Gleder du deg?

I dag ble atter nye spørsmål besvart av spillprodusent Jesse Houston, som har deltatt i en ny spørrerunde på vegne av arbeidsgiver Bioware (via CVG).

Ingen nettverksspilling

Windows-spillere er nok interesserte i å høre at spillet kommer med en kopisperre som krever at man er tilkoblet Internett første gang man starter det. Etter den ene gangen er det fritt fram for å nappe ut nettverkskabelen.

Det blir heller ikke anledning til å spille sammen over et lokalt nettverk. Samarbeidsmodusen skjer over Internett, og det er mulig å starte egne private servere, noe Bioware forklarer med at spillermøtesystemet er veldig maskinvareintensivt.

Konsollspillere blir nok derimot skuffet over å høre at spillet ikke kommer med støtte for lokal spilling i samarbeidsmodusen med det første. Da spørs det om det er en lettelse at spillet er bekreftet å komme på én DVD-plate til alle plattformer.

Mass Effect 3 utgis den 6. mars 2012 til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3.

Les også: – Ingen «Online Pass», ingen flerspiller
Les også: Vår sniktitt på flerspillerdelen av Mass Effect 3
Les også: Vår sniktitt på enspillerdelen av Mass Effect 3

Siste fra forsiden