Mass Effect: Andromeda har like mye dialog som Mass Effect 2 og 3 til sammen

Antallet snakkende figurer har også nær doblet seg siden forrige tittel.

EA

Mass Effect: Andromeda er nå like om hjørnet, og den relativt massive markedsføringskampanjen fra utvikler BioWare skal tydeligvis ikke avta nevneverdig før lanseringen. Nå har det kommet atter nye opplysninger om det nye spillet som trolig vil bli godt mottatt av dem som ikke har noe imot solide mengder dialog.

Som PC Gamer melder avslørte produsent for Mass Effect: Andromeda, Michael Gamble, at spillet overgår de foregående titlene i serien med skikkelig stor margin når det gjelder både antall figurer og snakking. Informasjonen kom under spillfestivalen Pax East i USA nylig.

1200 figurer

– Linjene med dialog vi har i Andromeda er som Mass Effect 2 og 3 til sammen. Så antallet figurer er mye større, men mengden ting som du og figurene kan snakke om er også større, sa Gamble i en direktesending.

YouTube/BioWare

BioWare kunne videre opplyse om at spillet vil inneholde over 1200 snakkende figurer. Til sammenligning hadde Mass Effect 3 ifølge utvikleren cirka 670 unike, snakkende figurer, så dermed er det altså snakk om en temmelig massiv økning. Tallet på 1200 skal attpåtil ikke omfatte figurer på «lavt» nivå, slik som for eksempel innehavere av butikker.

De nye opplysningene passer for så vidt godt inn i informasjonen som allerede erkommet frem om spillet, som for eksempel at det blir det største Bioware-spillet-noensinne og at det er lagt stor vekt på fyldige sideoppdrag.

Informasjonen om dialog- og figurmengden er den foreløpig seneste i en lang serie av avsløringer om spillet fra Bioware den siste tiden, i form av blant annet videoer om kampsystemet og de nye profil- og favorittfunksjonene. Mass Effect: Andromeda lanseres til Windows, PlayStation 4 og Xbox One den 23. mars.

Flerspillerbetaen til spillet er nå kansellert »

Siste fra forsiden