Massivt fotballspill annonsert

Nå er det på tide å bytte ut sverd og magi med fotballsko og dribleraid.

Engelske Monumental Games har gjennom sin utgiver CyberSports annonsert at de jobber med et nytt fotballspill. Det mest oppsiktsvekkende med denne tittelen er at den blir et massivt flerspillerspill. I Football SuperStars skal du lage din egen spiller og utvikle ham til å bli en real fotballstjerne.

Konseptbilde fra Football SuperStars.

– Sportsspill er perfekte som massive flerspillerspill. Her får man autensitet og skikkelig konkurranse inn i et fotballspill for første gang. Du spiller jo mot og med andre mennesker og ikke en kunstig intelligens, sier Malcolm Clark i CyberSports i en pressemelding.

Du kan også lage ditt eget lag i spillet, slik som man lager et laug i for eksempel World of Warcraft. Deretter kan man konkurrere med lag på tre, fem, syv og elleve spillere. Hvis du vinner vil du tjene penger og bli mer suksessrik. Da økes dine ferdigheter på banen, og du blir en større stjerne utenfor den grønne matta også.

– Football SuperStars vil fange fotballens magi på banen, men drar også med seg elementer som berømmelse, rikdom og ære, sier Rik Alexander i Monumental Games.

Spillet vil trolig bli sluppet våren 2008, men betatestingen forventes å starte allerede i september. Besøk Football SuperStars' offisielle nettsted for mer info.

Siste fra forsiden