Men in Black er tilbake

De finnes virkelig, hører du?!?

Visste du at det allerede finnes romvesener på jorda, og at amerikanerne har en egen, topphemmelig organisasjon som jobber for å holde all informasjon om nettopp det faktum borte fra deg og meg? Vel, det er sant. Har du ikke sett Men in Black-filmene?

Til våren kommer en ny film i Men in Black-serien, og er det en ting vi kan være like sikre på som at kloden allerede er infiltrert av romvesener, så er det at storfilmer alltid får spillversjoner. Så også med Men in Black III.

Stygging fra en annen klode.

Spillet kommer fra Activision, som i en pressemelding lover en actionfylt men lettfattelig spillopplevelse med massevis av skyting.

De forteller at filmens blanding av action, humor og visuelle effekter også vil være de drivende kreftene i spillet, som vil gi oss et gjensyn med kjente ansikter fra serien samtidig som vi introduseres for nye fiender.

– Men In Black-serien er et uslåelig startpunkt for å levere en sjangerblandende spillopplevelse med produksjonsverdier på nivå med Hollywood, skryter Activision-topp David Oxford.

Spillet kommer til konsoll og håndholdt, men nøyaktig hvilke plattformer som får det vet vi ikke. Activision lover å fortelle mer om spillet snart.

Siste fra forsiden